Barn & ungdom

Konfirmation 19/20

Start: September 2019

Konfirmation är en chans att få ställa alla stora frågor och lägga en grund som håller genom livet. Vi kommer ses varje fredag för att snacka om Gud, kristen tro, bibeln, bön och allt det där som har med livet att göra. Mitt i alla stora frågor blir det mycket skratt, spex och lek. Fika varje gång garanteras! Under året åker vi också på 3 stycken läger, två korta (1-2 dagar) och ett lite längre (4 dagar).

Vi drar igång med en ”Smaka-på-kväll” i september. Men om du vill säkra en plats så är det bra att anmäla sig redan nu!

En vecka efter start har vi en info-kväll för alla föräldrar och konfirmander. Då kommer vi pratar mer om årets innehåll och svara på frågor.

Konfirmationen är i först hand för dig som just börjat åk 8. Du behöver inte vara en del av Equmeniakyrkan för att konfirmera dig hos oss. Du behöver inte heller vara döp eller kristen. Poängen är att man ska få tillfälle att lära sig om kristen tro och samtala med andra om stora och svåra frågor. Att konfirmera sig kostar inget, förutom självkostnadspris för de läger vi åker på (ca 1500 kr).

”Prova konfan – det är bara ett år! Om Gud finns har du allt att vinna. Då kan du få hela ditt liv förändrat” (Konfirmand 17/18)

”Om man inte går konfan så missar man hela grejen!” (Konfirmand 16/17)

”Att konfirmera sig handlar om så mycket mer än om att genomlida ett år för att få presenter. Konfa är riktigt kul, så passa på att njuta! Man förlorar ingenting, man vinner bara på det.” (Konfirmand 15/16)

 

Om du har frågor är det bara att höra av sig!

Johnny Brorsson, johnny@eqal.se, 070-2291490

Konfirmationsfotografering, Alingsås, Fotograf Alingsås, Equme

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *
  8. *
  9. *
 

cforms contact form by delicious:days