Barn & ungdom

Konfirmation 17/18

Terminsstart: 12 januari 2018

Konfirmation är en chans att få ställa alla stora frågor och lägga en grund som håller genom livet. Vi kommer ses varje fredag för att snacka om Gud, kristen tro, bibeln, bön och allt det där som har med livet att göra. Mitt i alla stora frågor blir det mycket skratt, spex och lek. Fika är en garanti! Under året åker vi också på läger och en och annan weekend.

Vi drar igång med en ”Smaka-på-kväll” fredagen den 15 september kl. 16.00-18.00. Men anmäl dig gärna redan nu.

Den 19 september kl. 18.00-19.00 har vi också en info-kväll för alla konfirmander och föräldrar. Då kommer vi pratar mer om årets innehåll och svara på frågor.

Konfirmationen är i först hand för dig som just börjat åk 8. Du behöver inte vara en del av Equmeniakyrkan för att konfirmera dig hos oss. Du behöver inte heller vara döp eller kristen. Poängen är att man ska få tillfälle att lära sig om kristen tro och samtala med andra om stora och svåra frågor. Att konfirmera sig kostar inget, förutom självkostnadspris för de läger vi åker på (ca 1000 kr).

”Att konfirmera sig handlar om så mycket mer än om att genomlida ett år för att få presenter. Konfa är riktigt kul, så passa på at njuta! Man förlorar ingenting, man vinner bara på det.” (Konfirmand 15/16)

”Om man inte går konfan så missar man hela grejen!” (Konfirmand 16/17)

Om du har frågor är det bara att höra av sig!

Johnny Brorsson, johnny@eqal.se, 070-2291490

Konfirmation Alings+Ñs spex-1

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *
  8. *
  9. *
 

cforms contact form by delicious:days