Var med

Konstutställning

I cafeterian och intilliggande storstugan har kyrkan sitt galleri, där olika konstnärer och kreatörer ställer ut månadsvis. Välkommen!

 

Våren 2018

 

Safe and clean waters - utställning med Golooba Kabbi

10 mars – 11 april, Vernissage 10 mars

Golooba Kabbi är från Uganda. Bor i Borås, 30 år, gift och har ett barn. Han har frilansat som grafiker och målare. Arbetar som maskinoperatör. Han bedriver ett personligt projekt för rent vatten i byar i Uganda. Hans berättelser i målningarna fokuserar på problemet med att sakna rent vatten och hur man effektivt kan arbeta för förändring. Han försöker sprida sitt budskap runt om i världen. Golooba Kabbi älskar starka, klara färger och symboler. Han var även representerad på Stampen Kvarn sommaren 2017.

 

Livets och kunskapens träd - utställning med Christina Juhlin

13 april – 2 maj, Vernissage 14 april

Christina Juhlin har målat så länge hon kan minnas. Ägnar sig numera på heltid åt att måla och teckna. Hennes uttryck är numera koncentrerade till svartvita illustrationer. Hon tecknar med tunna tuschpennor. Christina Juhlin bor i Vårgårda. För 10 års sedan drabbades hon av en stroke som påverkar hennes måleri. Tidigare målade hon i akvarell och olja.

 

Mix över Alingsås - utställning med Barbro Melin

5 – 30 maj, Vernissage 5 maj

Barbro Melin är välkänd för Galleri Equmeniakyrkan. Hon har ställt ut flera tillfällen. Nu kommer hon tillbaka med Mix över Alingsås.
 konstverk
                         Golooba Kabbi                                Christina Juhlin                 Barbro Melin 

 

 Välkomna!

Lisbeth Axelsson Lindh

Förfrågningar 0322- 63 87 73, lisbeth.al@telia.com