Vi söker VAKTMÄSTARE o FASTIGHETSSKÖTARE 75%

vaktmastare-bild

Equmeniakyrkan i Alingsås är en av Sveriges största Equmeniaförsamlingar med ca 680 medlemmar. Vi är en mångkulturell och öppen gemenskap runt Jesus Kristus. Vi söker nu en engagerad och begåvad vaktmästare som kan hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Du kommer ingå i ett inspirerande arbetslag på  åtta personer. Dina arbetskamrater ser du här.

Arbets- och ansvarsområden: Tjänsten omfattar både verksamhetsservice och fastighetsskötsel. Du kommer ansvara för:

-den dagliga tillsynen av våra lokaler inklusive städning

-att det är städat och snyggt och att entréer är öppna och inbjudande

-möblering och ljud, ljus, IT vid uthyrningar av våra lokaler.

-den dagliga skötseln och underhållet av de hyresfastigheter som kyrkan äger, t ex skottning och sopning av trottoarer, gräsklippning, mindre målnings- och renoveringsarbeten mm.

Du kommer också vara ett resurs för kyrkans café som är öppen vardagar där du hjälper till med bl a varuleveranser, ommöbleringar, sophantering mm. Du kommer också  ha en viktig samordningsfunktion av frivilligvaktmästare som tjänstgör kvällar och helger och samordna och leda externa entreprenader när så krävs.

Kvalifikationer: Du är en serviceinriktad och engagerad medarbetare som tycker om att möta människor. Du bör ha lämplig arbetslivserfarenhet och vara praktiskt lagd då tjänsten omfattar normalt fastighetsunderhåll. Du har lätt att samarbeta  och har en förmåga att självständigt utföra ditt arbete. Körkort. Du delar församlingens vision och inriktning.

Tillträde: 1 januari eller efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare, 75%, med provanställning i 6 månader. Tjänsten är främst dagtid.

Frågor kring tjänsten besvaras av församlingens föreståndare Peter Lindroos (tel: 0739-843047), ordförande Eva Johansson (070-7506244) eller personalutskottets ansvarige Urban Erestam (079-3009980)

Ansökan skickas digitalt, senast 2 december 2018, till urban_erestam@hotmail.com . Märk mailansökan med ”Vaktmästare EQAL”. Ange löneanspråk.