Allhelgona

Kära församling!

En viktig helg står för dörren där våra tankar särskilt går till dem som gått före oss på vägen till himmelriket. En helg att minnas och tända ljus vid gravar och i kyrka. 

Samtidigt får vi nya besked från folkhälsomyndigheten om att smittan tagit ny fart i vår del av landet och att alla rekommenderas att inte möta andra än egna familjen inomhus. Equmeniakyrkan riks har därför rekommenderat samtliga församlingar i vår region att stänga kyrkorna för alla sammankomster de kommande tre veckorna fram till 18 november. Vi känner oss ledsna för det men vill bidra till att inte fler blir sjuka. Kvällens konsert med Cecilia Luther är därför inställd. Helgens gudstjänster på lördag och söndag sker som planerat men vi uppmanar varandra att stanna hemma och att vi följer dem via skärmen på vår Youtube kanal.

Lördag kl. 10.00 gudstjänst med ljuständning för de under året avlidna. Predikan Noomie Hammar och orgelmusik av Jakob Skarrie.

Söndag kl. 10.00 gudstjänst med predikan av Liselotte J Andersson och sång av lovsångsteamet Signum. 

Söndagskolan Äventyret ställs in dessa tre veckor som nu ligger framför men i övrigt fortsätter vårt barn- och ungdomsarbete. 

I onsdags var troligen den mest välbesökta vardagen i caféets historia och caféet har haft ovanligt många besökare under hela oktober. Caféet kommer att fortsätta vara öppet måndag till torsdag kl. 9-15 och fredag kl. 9-13.  

Vår administratör Antonia Axelsson är ju föräldraledig och vi söker nu en vikarie på hennes tjänst fram till sommaren. Tjänsten är 50-75% och vi tar tacksamt emot tips om du vet någon som är intresserad eller om det vore något för dig. 

Glöm inte att tänka på församlingens ekonomi i dessa tider tuffa tider. 

Swish: 123 554 92 33

Bankgiro: 470-8335

Bankkonto Sparbanken Alingsås: 8304-8, 23 037 091-8 

Vi får uppmuntra varandra till bön för världen, vårt land och våra familjer. Var med i våra vardagsandakter varje dag på Facebook, Instagram eller Youtube och ta tid för gudstjänst med oss framför skärmen på lördag och söndag. Det är en speciell tid men låt oss inte glömma tiden med Gud, församlingen och låt minnas dem som gått före. 

God allhelgona helg. 

Du är ett av dessa helgon. 

Genom Jesu nåd.  

/ Peter Lindroos och Eva Johansson