Julmusik 2021

VÄLKOMNA TILL ETT SPRAKANDE UTBUD AV JULMUSIK I EQUMENIAKYRKAN 2021!

  • 26 november kl. 19 blir det julkonsert med Jon Peterson och Rockorkestern Folk, Jonas Sandwall och gästerna Spring City och Michael Jeff johnson. Konserten sker i samarbete med Erikshjälpen och ni köper era biljetter här: https://secure.tickster.com/sv/10pgualzx4c1ebd/products
  • På första advent, den 28 november kl. 18 är det dags för vår egen församlingskör att få bjuda på stämning i sång och musik under ledning av Sara Mjönes. Detta blir en konsert där vi dyker in i adventsmusikens toner och texter. Utöver kören kommer publiken att få möta andra grupper och sång-konstellationer, t.ex. vår tweenies-kör Soul children. Låt denna konsert få bli startskottet för adventstiden som vi så gärna fyller med värme, mys och musik.

  • Den 4 december kl. 18 är det dags för Compassion Christmas Concert. Detta är en julkonsert som handlar om att sjunga med, se och att ge. Mattias och Therese Martinson leder kvällen tillsammans med sitt band och gästartisten Zandra Adolfsson. Mattias arbetar som evangelist för Compassion och Therese är sångpedagog och sångerska.

    Compassion är en fadderorganisation som funnits sedan 1952 och befriar 2,2 miljoner fadderbarn i 25 länder från fattigdom i Jesu namn. Över 550 miljoner barn lever i svår fattigdom och denna siffra har ökat med mer än 100 miljoner som en konsekvens av den pågående Corona-pandemin. Genom 1-1-fadderskap så blir man fadder till ett unikt barn, ett långsiktigt engagemang som betyder varaktig förändring och ett hopp om ett förvandlat liv bortom fattigdomen.

    Compassion Christmas är en hoppfull kväll för ”dessa mina minsta” – Matteus 25:40, med julsånger, solosånger och lovsånger sammanvägda med berättelser om hur fadderskapet förvandlar liv på riktigt.

    Fri entré! Du kommer få info och möjlighet att bli fadder till ett barn under kvällen.
  • Utöver ovantsående kommer vi att ha två julmusik-caféer i kyrkans Café Kungen. Den 4 december kl. 11 gästar gospelgruppen Joy Unit caféet, och den 18 december kl. 11 blir det julmusik-café med familjen Ivarson. Här kan du njuta av julmusik och varm stämning medan du tar kaffe och kaka runt fikaborden.