Puls

Torsdagar kl. 18-19.30 Lilla Salen, Equmeniakyrkan 

Puls, är ett samlingsnamn för hela Equmenia och Equmeniakyrkans arbete med tro i kombination med hälsa, träning och idrott. Nu är det dags att testa ett Puls-upplägg i Alingsås!  

Kvällarna inleds med ett träningspass i Lilla salen. Svettiga och goa´ landar vi sen med lite frukt, snackar om livet och ber tillsammans.  Vi kommer ha vår utgångspunkt i ett material innehållande olika livsteman kopplade till bibelordet, och med tillhörande samtalsfrågor. Men det viktigaste är inte att följa ett material, utan att låta detta bli en gemenskap där vi delar både svett, glädje, livet och tron. 

Initiativtagare och ledare är Johanna Alfridsson och Linda Ulmå, som båda jobbar med träning och hälsa på olika sätt. Johanna ansvarar för hälsocoach- och äventyrscoach-programmet på Hjälmareds folkhögskola, och är där också lärare inom idrott och hälsa. Linda jobbar som Nationell koordinator för Puls. Både Johanna och Linda är sedan ca 20 år tillbaka verksamma som gruppträningsinstruktörer på ett av gymmen här i Alingsås. 

Och gällande träningen… Du kommer inte behöva ”träna upp dig” inför detta. Vi jobbar utifrån våra egna förutsättningar och nivåer, så alla är varmt välkomna!  

Kom så blir vi starkare TILLSAMMANS – till både ande, kropp och själ.