Stödkonsert för Kenosis

Andreas Samuelsson är killen från Göteborg, som efter sin student reste ner till Rumänien med en längtan efter att få göra skillnad. I detta land drabbades han av romernas öden. Han såg hur illa de bodde och hur de aldrig kunde luta sig mot en beständig trygghet. Detta vill Andreas ändra på och blev kvar i Rumänien. Idag driver han företaget Kenosis Design, i vilket han anställt romer som arbetar med att skapa möbler och interiör av bästa klass. Ofta används virke som av någon anledning blivit ratat. Men genom hantverkarnas skicklighet får virket nytt liv och blir till något vackert. I likhet med virket får också de anställda romerna i Kenosis ett nytt liv när de får försörja sig själva, lära sig något nytt och få vara en given del av ett kärleksfullt sammanhang.

Den 6 september tog tyvärr arbetet en annan riktning när Kenosis lokaler plötsligt stod i brand. Både lokal och virke är nu helt förstört. Men det som Kenosis egentligen handlar om lever kvar; kärlek och medmänsklighet. De som tillsammans med Andreas driver Kenosis brinner för att bygga upp allt igen. Den 18 september kl. 18 kan även du få vara med och visa ditt stöd till en helt fantastik verksamhet. Då har vi en stödkonsert där du kan bidra med tankar, böner och pengar och dessutom få lyssna till följande artister:
Alingsås Gospel, Lars-Åke Larsson, Malena Furehill, Doreal, Magnus Gustafsson, Hanna Lewin, Anton Lövgren, Johanna Samuelsson och Viktor Alnervik, Deborah Helsing, Madelene Sernestrand och Richard Lilja.

Väl mött!