Var med och sjung av glädje

Var med och sjung av glädje

Missa inte chansen att vara med på vårens körprojekt i Equmeniakyrkan Alingsås. Inspiratör och gäst är Edo Bumba.

Alla som vill kan vara med i ”Öppna kören” oavsett ålder, bara du har lust att sjunga. Projektet stäcker sig över några öv­ningar tillsammans med Sara Mjönes och Lisa Thunberg samt en kördag med övning och inspiration med Edo Bumba. Kördagen avslutas med en konsert där förutom öpp­na kören även Alingsås Gospel och Equme­niakyrkans kör medverkar.

Anmäl dig till projektkören via länken nedan
http://www.bilda.nu/sv/Amne/Cirkelinformation/?circle=773990
Vi vill ha din anmälan senast 20 mars.

Övningar: Sön 20 mars 16.00–18.00,
tis 5 april 19.00–21.00, tis 12 april 19.00–21.00

Kördag: Sön 17 april 14.00–18.00 samt konsert 19.00.
Under dagen blir det ett lite matigare fika. Allt detta för endast 100:- för vuxna och 50:- upp till 19 år.

Entré vid konserten är 80:- för vuxna och 50:- upp till 19 år

Frågor? Kontakta: lisa@eqal.se, info@eqal.se eller saraelinfrideborg@gmail.com

Edo Bumba är född i Kongo och har vuxit upp med musik, rytm och dans i olika former. Edo kom till Sverige 1987 och utbildade sig vid Musikhögskolan i Göteborg. Många körsångare har genom Edo upptäckt både den andliga och folkliga repertoaren från centrala och södra Afrika och mycket mer. Edo Bumba är idag flitigt anlitad som musi­ker, körledare, slagverkare, dansare, kom­positör och producent. Han undervisar i dans, rytmik och körsång för så väl barn som vuxna, både enskilt och i grupp.
Edo turnerar också med grupperna Amani, Amani mini, Edo Bumba Band och Sauti Sol, Afrotronics och Star for life och ger många uppskattade konserter och workshops runt om Norden.
1997 fick Edo Bumba Kungliga Musika­liska Akademins pedagogpris, för att han ”med sin gedigna kompetens inom den afrikanska musiktraditionen och med en smittande entusiasm, i sin verksamhet byggt broar av förståelse och musikupple­velser mellan svenskt och afrikanskt”.

 

Edo HD 0000063_und